Πέμπτη 26 Μαρτίου 2015

Νέα κόντρα Λαφαζάνη με ΡΑΕ !!!


ΑΝΑΝΕΩΣΗ: Με απόφαση του υπουργού ΠΑΠΕΝ κου Λαφαζάνη με ημερομηνία 26/3/2015 προκηρύχθηκε η  πλήρωση της θέσης του Προέδρου της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας (Ρ.Α.Ε.).
Οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να διορισθούν στην ανωτέρω θέση μπορούν να υποβάλλουν, το αργότερο μέχρι την Δευτέρα 4 Μαΐου, αίτηση-βιογραφικό και υπεύθυνη δήλωση στο Γενικό Πρωτόκολλο του Υπουργείου, Αμαλιάδος 17 Αμπελόκηποι.

Ολόκληρη η προκήρυξη ΕΔΩ
...................................................................................................

Στις 20/3/2015 με απόφαση του Υπουργού Π.Α.Π.ΕΝ. κου Λαφαζάνη ανακλήθηκε προκήρυξη του 2014, για το διορισμό ενός μέλους (θέση Αντιπροέδρου) στη ΡΑΕ.

Ένα μικρό ιστορικό.
Στις 13/10/2014 προκηρύχθηκε η πλήρωση δύο (2) θέσεων – µελών της Ρυθµιστικής  Αρχής Ενέργειας  (Ρ.Α.Ε.),  εκ των οποίων η µία αφορούσε στη  θέση του Προέδρου της Ρ.Α.Ε., με το αιτιολογικό ¨Την ανάγκη διορισµού δύο νέων µελών στη Ρυθµιστική Αρχή Ενέργειας (Ρ.Α.Ε.), λόγω λήξης  της θητείας του Προέδρου στις 22.03.2015 και ενός µέλους στις 15.12.2014.¨.
Μία μέρα μετά στις 14/10/2014 ανακλήθηκε ....
η παραπάνω απόφαση και επαναπροκηρύχθηκε η θέση, μόνο για ένα μέλος του συμβουλίου χωρίς τη θέση του προέδρου !!!!.

Με την νέα απόφαση του κου Λαφαζάνη, σαν αιτιολογικό της ανάκλησης προβάλλεται η ανάγκη να διασφαλισθεί η επικαιροποίηση του ενδιαφέροντος για τη συµµετοχή στη διαδικασία καθώς και η πληρότητα του εύρους επιλογής των εν δυνάµει συµµετεχόντων, λόγω παρέλευσης µακρού χρόνου από την καταληκτική ηµεροµηνία των σχετικών προκηρύξεων.

Κε Υπουργέ, η θητεία του Προέδρου της ΡΑΕ έληξε στις 22/3/2015, ευκαιρία λοιπόν να καθαρίσετε συνολικά το τοπίο της ¨πράσινης¨ ανάπτυξης των μνημονιακών χρόνων, στον ευαίσθητο τομέα της ενέργειας !!!

Η απόφαση ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...