Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2014

Μήπως ο Παπανδρέου θα απουσιάζει από τη διαδικασία της ψήφου εμπιστοσύνης ???

Όπως διαβάσαμε (ΕΔΩ) την Τετάρτη στις 8 Οκτωβρίου, προσκεκλημένος του Winston Center for Leadership and Ethics Clough Colloquium, θα ευρίσκεται στη Βοστώνη, όπου στο θέατρο Robsham σε μια ειδική εμφάνιση θα μιλήσει για την κατάσταση της Ευρωζώνης, σε συνδυασμό με τα εντεινόμενα προβλήματα σχετικά με τη δημοκρατική διακυβέρνηση.

Εν τω μεταξύ, σήμερα  6 Οκτωβρίου θα ευρίσκεται στο Παρίσι σε διάσκεψη στρογγυλής τραπέζης με θέμα ¨ Strategies for Growth: The Changing Role of the State¨, που οργανώνεται από το Columbia Global Centers, το Κέντρο για την Παγκόσμια Οικονομική Διακυβέρνηση (CGEG) και το  International Economic Association, and the New World Forum.
Περισσότερες ...
πληροφορίες (ΕΔΩ)

Θα προλάβει να επιστρέψει στην ψηφοφορία ή μήπως ο κυβερνητικός συνασπισμός θα πρέπει να μετράει από τώρα μια ψήφο λιγότερη???
Θα δούμε …

Είναι πάντως απορίας άξιον πώς προλαβαίνει να συμμετέχει σε τόσες πολλές Κυβερνητικές και Μη Κυβερνητικές οργανώσεις, συνέδρια, forum, κλπ και όλα διαπραγματεύονται ή έχουν σαν στόχο – σκοπό την παγκόσμια διακυβέρνηση και την ¨πράσινη¨ ανάπτυξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...