Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2014

Με 3.500.000 ευρώ το ΥΠΕΚΑ θα μας … ευαισθητοποιήσει !!!

Λέτε να μύρισαν εκλογές ???

Με την ανάκαμψη να σκάει μύτη, όπως καθημερινά προσπαθούν να μας πείσουν, στο ΥΠΕΚΑ αποφάσισαν ότι χρειαζόμαστε και επιπλέον  ενημέρωση – ευαισθητοποίηση σε θέματα αρμοδιότητος του.
Έτσι λοιπόν με τη διακήρυξη 4/2014 στις 9/9/2014 το Υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής προκηρύσσει Ηλεκτρονικό Ανοικτό Διεθνή Διαγωνισμό για την επιλογή αναδόχου ή αναδόχων στο πλαίσιο του έργου : «Ευαισθητοποίηση και ενημέρωση του κοινού για περιβαλλοντικά θέματα και για θέματα εφαρμογής των πολιτικών του ΥΠΕΚΑ».

Τι ...
περιλαμβάνει:

·       Ενημέρωση & Ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης για τις πολιτικές και τις παρεμβάσεις που αφορούν στον Ενεργειακό εφοδιασμό και την  εξοικονόμηση ενέργειας.
·       Ενημέρωση & Ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης για την προστασία του περιβάλλοντος & της Βιοποικιλότητας & την ορθολογική διαχείριση των Φυσικών Πόρων.
·       Ενημέρωση & Ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης για το νέο Χωροταξικό Σχεδιασμό και τη συμβολή του στην ανάπτυξη και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής.
·       Ενημέρωση & Ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης για την Ολοκληρωμένη Διαχείριση Απορριμμάτων & Αποβλήτων και διασφάλιση της Δημόσιας Υγείας.
·       Ενημέρωση και Ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης για τις πολιτικές, τα μέτρα και τις παρεμβάσεις που αφορούν στην αντιμετώπιση της ατμοσφαιρικής ρύπανσης και συμβάλλουν στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων στα αστικά κέντρα της χώρας.

Το κόστος του έργου ανέρχεται σε 3.500.000 ευρώ και μάλιστα θα διατεθεί από τις πιστώσεις του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων.

Όλα καλά….

Ολόκληρη η διακήρυξη ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...