Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

ALERT!!! Εξαφανίστηκε το συμβόλαιο του ΠΑΣΟΚ με το λαό!!!!

Όλη η αστυνομική δύναμη Αττικής και όμορων νομών ψάχνουν να βρουν ένα ιστορικό έγγραφο, το συμβόλαιο του ΠΑΣΟΚ με το λαό!!!

Οι αρχές ενημερώθηκαν από τη Χαριλάου Τρικούπη ότι εξαφανίσθηκε από το χρηματοκιβώτιο το ιστορικό αυτό συμβόλαιο, χωρίς να πειραχθεί τίποτα άλλο, αφού έτσι κι αλλιώς τα λεφτά τα πρόκαναν άλλοι.
Ο χρόνος της εξαφάνισης του εγγράφου δεν μπορεί να προσδιοριστεί.

Το πρωτότυπο ιστορικό έγγραφο, χωρίς αντίγραφο, δεν είχε κατατεθεί ποτέ σε συμβολαιογράφο ή στο υποθηκοφυλακείο, ούτε και ο λαός, που τον αφορούσε, είχε αισθανθεί τι ακριβώς περιελάμβανε.
Το θέμα είναι σοβαρό και γεννά πολλά ερωτήματα!!!
Εξετάζονται πολλά σενάρια και θα πρέπει σύντομα να απαντηθούν τα αμείλικτα ερωτήματα, σε κάθε περίπτωση πριν από το βράδυ τις 25 Μαΐου.

Η πιθανότητα να έχει χρησιμοποιηθεί...
ως χαρτί υγείας σε στιγμή ανάγκης έχει αποκλειστεί διότι μετά από 20 χρόνια μη χρήσης του (αράχνες, υγρασία, μούχλα) θα μπορούσε να προκαλέσει ερεθισμό του παχέος εντέρου.
Ανησυχία έχει προκληθεί στα στελέχη του ΠΑΣΟΚ – ΕΛΙΑ ακόμη και σε αυτούς που δεν πρόκαναν να το διαβάσουν και τα οποία συρρέουν κατά εκατοντάδες στην Χ. Τρικούπη.

Όπως διαρρέουν από το γραφείο του προέδρου οι υποψίες στρέφονται στον πρώην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ με πιθανότερο κίνητρο να το εμφανίσει μετά την εκλογική συντριβή της 25 Μαΐου.
Η πλευρά ΓΑΠ το αρνείται και ισχυρίζεται ότι η κλοπή είναι μούφα και το συμβόλαιο έχει ήδη ενταφιασθεί στη ρίζα μιας ΕΛΙΑ.

Κυκλοφορούν και άλλα σενάρια όπως:
Με τη φόρα που είχαν πάρει για πράσινη ανάπτυξη το έδωσαν για ανακύκλωση !!!
Ο Βενιζέλος ή ο ΓΑΠ το είχαν καταστρέψει σε παρελθόντα χρόνο στα μνημονιακά χρόνια μετά από απαίτηση της τρόικας.
Δεν αποκλείεται επίσης,
βλέποντας ότι η  ΕΛΙΑ πάσχει από σχινοκαρπία (ακαρπία),  να είναι και επικοινωνιακό τρικ ώστε να απευθυνθούν στο συναισθηματισμό των ψηφοφόρων και να ψηφίσουν τελικά ΕΛΙΑ και Μπένυ Βασιλιά.

Αναμένονται ανακοινώσεις!!

Μια απορία
Τι θα κάνουν τώρα χωρίς συμβόλαιο και χωρίς λαό??

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...