Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014

Η μη ανεύρεση, του χαμένου Boeing της Malaysia Airlines για δυο εβδομάδες, τρομάζει !

Αν καθυστερήσει η ανεύρεση, πολλοί θα …αποφοιτήσουν πιλότοι από τα καθημερινά ταχύρρυθμα μαθήματα των ΜΜΕ

Σχεδόν δύο εβδομάδες από την έναρξη της έρευνας για τους αγνοούμενους της πτήσης MH370 και τα σενάρια - υποθέσεις δίνουν και παίρνουν, πασπαλισμένα με πολλά τεχνικά στοιχεία, αλλά το αποτέλεσμα μηδέν!!

Στην εποχή της τεχνολογίας και του μεγάλου αδερφού δεν σας κάνει εντύπωση η μη ανεύρεση ενός τεράστιου Boeing 777 ??
Τι χρειάζεται η τεχνολογία Stealth αν κάποιος με λίγες γνώσεις και με απλές παρεμβάσεις μπορεί να κάνει  ένα Boeing 777 αόρατο??

Τι έχει ...
αποδειχθεί μέχρι σήμερα:

1: Αυτό που αρχικά φαινόταν να είναι μια απροσδόκητη καταστροφή, ανέδειξε την περιορισμένη ικανότητα των … δημοκρατικών καθεστώτων της περιοχής, με την ¨φοβερή¨ ανάπτυξη και τις υποδομές, να διασφαλίσουν τον έλεγχο της επικράτειάς τους.

2:  Η πολυεθνική προσπάθεια αναζήτησης, τώρα συμμετέχουν 25 χώρες, μας δείχνει  επίσης το επίπεδο των διεθνών σχέσεων και της περιφερειακής συνεργασίας στην περιοχή της Ασίας-Ειρηνικού.
Οι χώρες της περιοχής ενώ δεν διαθέτουν την ικανότητα να παρακολουθούν αποτελεσματικά τον εναέριο χώρο τους και τα θαλάσσια σύνορα, έχουν σαφώς την ικανότητα να κατηγορούν ο ένας τον άλλο.

3: Το χάος με την ενημέρωση – πληροφόρηση, κυρίως από την κυβέρνηση της Μαλαισίας, σχετικά με τις εξελίξεις της αναζήτησης, δείχνει επίσης τις επιπτώσεις της διακυβέρνησης μιας χώρας για 40 χρόνια από το ίδιο κόμμα.

Ας ευχηθούμε να βρεθούν ζωντανοί

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...