Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

ΑΣΩΠΟΣ: Άκρα του τάφου σιωπή !!!!

Γιατί ;;;;;;;;;;;;;;;

Από το Νοέμβριο 2013 έχει ξεκινήσει η δίκη των 15 βιομηχανιών, που κατηγορούνται για τη ρύπανση του Ασωπού και συνεχίζεται

Τρεις μήνες τώρα μήπως ακούσατε κάτι???

ΑΚΡΑ ΤΟΥ ΤΑΦΟΥ ΣΙΩΠΗ !!!!!!

Πού είναι τα ΟΙΚΟ – ΜΜΕ, που σε καθημερινή βάση από το 2007 έως το 2009 …αναδείκνυαν  το πρόβλημα της ρύπανσης με εξασθενές χρώμιο??
Θυμίζουμε ότι ο μοναδικός στόχος τους τότε ήταν οι ¨κακοί επιθεωρητές περιβάλλοντος¨, τους οποίους η πράσινη ανάπτυξη ΓΑΠ - ΜΠΙΡΜΠΙΛΗ και ΣΙΑ ανάγκασε σε παραίτηση - αποχώρηση άμα τη αναλήψει το εθνοσωτήριο έτος 2009.

Αυτοί οι …κακοί επιθεωρητές, που τα ΜΜΕ ξέσκιζαν παρέα με τις περίεργες ΜΚΟ, σήμερα είναι μόνοι απέναντι σε 30 δικηγόρους των κατηγορουμένων υπερασπιζόμενοι το δικαίωμα των πολιτών σε καθαρό νερό, τρόφιμα, παρουσιάζοντας επίσης με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες τον ρόλο των παραγωγών και διαχειριστών - διακινητών τοξικών αποβλήτων.

Και...
Το αρμόδιο υπουργείο ΠΕΚΑ συνεχίζει να ψάχνει …ολιστικές λύσεις φροντίζοντας παράλληλα και για την …εξαφάνιση βασικών μαρτύρων με αποστολές σε  ευρωπαϊκούς προορισμούς!!!!!!

Όμως, τα περίεργα συνεχίζονται !!!
Τώρα ξεκινούν οι καταθέσεις των μαρτύρων υπεράσπισης και όπως μάθαμε, με βάση τον κατάλογο των μαρτύρων, καθηγηταράδες, dr, prof, κλπ με …εμπειρία στη διαχείριση αποβλήτων έχουν επιστρατευθεί να δικαιολογήσουν τους ρυπαντές!!!!

Φίλοι αναγνώστες,
Ο ΑΣΩΠΟΣ είναι πολύ μεγάλο έγκλημα – σκάνδαλο!!!
Τα πράσινα λαμόγια φοβούνται μήπως βρεθεί ένας λειτουργός της δικαιοσύνης και επεκτείνει την έρευνα με βάση το εμπιστευτικό πόρισμα, που προσπαθούν απεγνωσμένα να εξαφανίσουν από το Νοέμβριο του 2009 !!!!

Ο ΑΣΩΠΟΣ δεν θα γίνει της λήθης το ποτάμι !!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...