Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013

Τρία χρόνια blogging!!!

Σήμερα σβήνουμε κεράκια!!
Τρία χρόνια online!!!

Στις 15/12/2010 δειλά - δειλά πατήσαμε το κουμπάκι της πρώτης δημοσίευσης και στείλαμε για πρώτη φορά τις περιβαλλοντικές σκέψεις – απόψεις μας στο αχανές διαδίκτυο
Έτσι ξεκίνησε το envthink.blogspot.gr

Ελπίζαμε πως θα βρούμε και άλλους ανθρώπους να θέλουν να διαβάσουν και μια άλλη περιβαλλοντική άποψη κόντρα σε αυτές που κυριαρχούν στα ΟΙΚΟ - ΜΜΕ.
Και δεν πέσαμε έξω!! Βρήκαμε όλους εσάς.

Ελπίζαμε πως όταν κάποιος γυρίσει να μας πει πως είμαστε επαναστάτες  του καναπέ, να μπορούμε να του πούμε πως κάνει λάθος.
Σε δεκάδες αναρτήσεις προσπαθήσαμε να αποκαλύψουμε τι κρύβεται πίσω από την ¨Πράσινη ανάπτυξη¨ το Δούρειο Ίππο της μνημονιακής υποδούλωσης της χώρας.
Δεν ξέρουμε ....
αν πείσαμε, αλλά τουλάχιστον κάποιοι προβληματίστηκαν.

Ελπίζαμε τέλος αυτά τα δύσκολα χρόνια να βοηθήσουμε όποιους και όπως μπορούσαμε, με βάση το γνωστικό μας αντικείμενο και μακριά από συμφέροντα.
Κρίνοντας από τις περισσότερο αναγνωσμένες αναρτήσεις, όπως είναι αυτές που αφορούν στο αυτοκίνητο, θέρμανση, καύσιμα, μάλλον συμβάλλαμε έτσι ώστε να παρθούν σωστές αποφάσεις.

Ευχαριστούμε!!!

Τα στατιστικά μας για το 2013 από google analytics

(Με τις αναδημοσιεύσεις από άλλα μεγάλα blogs και sites, εκτιμούμε ότι οι αριθμοί που παρατίθενται θα πρέπει να πολλαπλασιασθούν με ένα συντελεστή από 3 έως 5.)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...