Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

Το ΥΠΕΚΑ φροντίζει και για το Χριστουγεννιάτικο στολισμό

Αρχίστε να μαζεύετε τα μπιχλιμπίδια για τον στολισμό του Χριστουγεννιάτικου δένδρου!!

Ρωτάτε γιατί???
Πρέπει να το γιορτάσουμε διότι όπως μας είπαν Μέρκελ – Αντώνης τα πάντα πλεονάζουν και παράλληλα κινούνται σε ιλιγγιώδεις αναπτυξιακούς ρυθμούς και επιπλέον 149.083 δένδρα υλοτομούνται για το σκοπό αυτό από τις 24/11/2013 με άδεια του ΥΠΕΚΑ και από αύριο 29/11/2013 θα προωθηθούν στην αγορά.

Αυτό λέει η σχετική απόφαση με θέμα: "Έγκριση υλοτοµίας, µεταφοράς  και διακίνησης δενδρυλλίων και κλάδων για χρήση και διακόσµηση κατά την περίοδο των Χριστουγέννων".
Με την απόφαση αυτή καθορίζεται...
επίσης ότι:

¨….Όλα γενικώς τα δενδρύλλια θα προσηµαίνονται και θα εξελέγχονται  στους τόπους υλοτοµίας τους. Σε κάθε  δενδρύλλιο, θα προσδένεται  ειδική µολυβδοσφραγίδα πλησίον της κορυφής του και κατά το  δυνατόν στα µεσογονάτια  ιαστήµατα µεταξύ 2ου έως και 4ου σπονδύλου από τον επικόρυφο βλαστό. Στη συνέχεια, τα δενδρύλλια θα σφραγίζονται µε τη δασική σφύρα στην επιφάνεια τοµής.
…….
Η µεταφορά των εξελεγχθέντων και σφραγισθέντων δενδρυλλίων  από τους καθορισθέντες τόπους συγκέντρωσης θα αρχίσει την 29η Νοεµβρίου, θα λήξει την 24η Δεκεµβρίου και θα ενεργείται βάσει δελτίων µεταφοράς στα οποία θα αναγράφεται ο αριθµός και το είδος των δενδρυλλίων, καθώς επίσης ο αριθµός της δασικής σφύρας  και  της µολυβδοσφύρας µε τις οποίες σφραγίσθηκαν….¨.

Εμείς είχαμε αποφασίσει να στολίσουμε το λέβητα πετρελαίου, αφού παραμένει ανενεργός από το 2011, αλλά μετά από αυτή την εξέλιξη βρήκαμε καταχωνιασμένη μια μπαλίτσα και το ετοιμάσαμε ήδη (αρχική φωτο).

 Όλα καλά…

Η απόφαση ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...