Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2013

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Γράμμα του Άι Βασίλη στον Υπουργό ΠΕΚΑ!!!

κλικ για μεγέθυνση


Μετά την ανακοίνωση των εκτάκτων μέτρων του ΥΠΕΚΑ για την αντιμετώπιση της αιθαλομίχλης, μια σημαντική επιστολή έφθασε στο υπουργείο.

Αποστολέας ο Άι Βασίλης και την παραθέτουμε σε μετάφραση κατ’ αποκλειστικότητα (η πρωτότυπη επιστολή στην αρχική εικόνα).




¨Εξοχότατε,
Με μεγάλη μας χαρά διαβάσαμε την ανακοίνωση σας σχετικά με τα μέτρα αντιμετώπισης της αιθαλομίχλης και ιδιαίτερα εκείνα με τις απαγορεύσεις και τους ελέγχους σε τζάκια και σόμπες.

Παρακαλώ σημειώστε ότι αυτό το έτος το πρόγραμμά μας θα συμπεριλαμβάνει και την Ελλάδα. Πέρυσι, όπως γνωρίζετε, στη χώρα σας η αποστολή μας διεκόπη λόγω της αιθαλομίχλης. Πρώτον, χάσαμε τον προσανατολισμό μας και οι τάρανδοι προσέκρουσαν σε διάφορα σταθερά σημεία με σοβαρούς τραυματισμούς. Επιπλέον, μετά το τέλος της Χριστουγεννιάτικης αποστολής μας, όλη η ομάδα νοσηλεύτηκε για τρεις μήνες σε μονάδα εντατικής θεραπείας του Ροβανιέμι με σοβαρή λοίμωξη του αναπνευστικού.

Παρακαλώ, ....
φέτος, να εφαρμόσετε τα μέτρα αυτά από τις 21/12/2013 μέχρι την 12η εσπερινή της 31/12/2013, με την ελπίδα ότι θα μπορέσουμε να αφήσουμε τα δώρα μας στις καμινάδες.

Μεταφέρετε τις ευχαριστίες και τα συγχαρητήριά μας στους συμβούλους σας και το προσωπικό σας για τις καταπληκτικές ιδέες!
Επίσης, θέλουμε να ευχηθούμε στον Ελληνικό λαό
KALO KOYRAGIO!
                                                        
                                                             Ανυπομονούμε να σας δούμε
                                                       
                                                                         Άι Βασίλης¨

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...