Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013

Απόψε σε επανάληψη η θεατρική παράσταση ¨ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ¨.

Η ΕΙΔΗΣΗ: 10 αεροπλάνα CARGO φορτωμένα με καλσόν από Ν.Α ΑΣΙΑ προσγειώθηκαν το πρωί στο Ελ. Βενιζέλος !!!

Η ΕΞΗΓΗΣΗ: Όπως ήδη γνωρίζεται, ανά τρίμηνο περίπου επαναλαμβάνονται οι παραστάσεις του θεατρικού έργου ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ,στο ναό της δημοκρατίας. Οι παραστάσεις αυτές ξεχωρίζουν για ένα πρωτότυπο σκηνοθετικό εύρημα, που  είναι το σχίσιμο των καλσόν. Τα χρώματα και τα μεγέθη των καλσόν καλύπτουν μεγάλη γκάμα και ειδικά σε αυτή τη παρτίδα, όπως μαθαίνουμε, θα πρωτοεμφανισθούν και τα τριχωτά, αυτά που σχεδιάστηκαν για να απωθούν τους αναψοκοκκινισμένους, αγανακτισμένους , κλπ.

Δεν χρειάζεται να σας μιλήσουμε για την υπόθεση του έργου, διότι μας διαβάζουν και παιδιά και εν πάση περιπτώσει υπάρχει και ο νόμος περί ασέμνων. Κάποιοι χαρακτηρίζουν το έργο ως θρίλερ, άλλοι ως δράμα, κάποιοι άλλοι ως σκληρό πορνό και άλλοι ως κωμωδία. Υπάρχουν όμως και αυτοί που το θεωρούν ως έργο τέχνης, κάτι από τον κλασικισµό της Βαϊµάρης, και είναι κυρίως αυτοί που...
έχουν αναλάβει και το ρόλο των χορηγών επικοινωνίας.

Οι πρωταγωνιστές καθ όλη τη διάρκεια της πλοκής - διαπλοκής  επιδίδονται σε ανομολόγητες πράξεις, φωνάζοντας και απειλώντας σε στέγες και τηλεπαράθυρα, αλλά στο τέλος, σαν από μηχανής θεοί, όλοι αγαπημένοι θα ψάλλουν το τραγούδι της παράστασης  ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ του μουσικοσυνθέτη Χερ Φον Σόιμπλε και με διεύθυνση ορχήστρας από την Μπουμπούκα Φον Άδωνη.

Οι θέσεις εντός της αιθούσης είναι περιορισμένες και καταλαμβάνονται μόνο από λίγους γόνους και απογόνους.
Οι περισσότεροι θεατές παρακολουθούν την παράσταση από την απόξω μέσα από γιγαντοοθόνες, που στήνονται εξεπιτούτου.
Ενίοτε οι θεατές κατακλύζονται με νερά εξ ουρανού, με μάνικες και υψηλή πίεση και τούτο για να αντέξουν τη συγκίνηση, τη δίψα και το πάθος. Επίσης, για όσους δεν μπορούν να κλάψουν, σε σημεία κορύφωσης ή από τα γέλια, η αστυνομία (όχι η δημοτική) φροντίζει να τους ραίνει με μαντζούνια και βότανα, τα οποία προκαλούν δάκρυ κορόμηλο και όλα τα παραπάνω είναι ευγενή χορηγία ανωνύμων hedge funds.

Ας το απολαύσουμε λοιπόν κι απόψε σε πολλοστή επανάληψη.
Όσοι μείνετε στον καναπέ για να το δείτε live από τη ψόφια και μαύρη Δημόσια Νέα Τηλεόραση (ΔΝΤ), σας συνιστούμε να διαβάσετε την ανάρτησή μας με τίτλο ¨ALERT: Έκτακτο μάθημα εκτόνωσης – αυτοελέγχου – αυτοσυγκράτησης¨,  γιατί ποτέ δεν ξέρετε τι μπορεί να συμβεί.

Αν δεν το δείτε, μην στενοχωριέστε!!! Το Φθινόπωρο θα επαναληφθεί η παράσταση, μπορεί ανανεωμένη και με νέους πρωταγωνιστές!!!

Υ.Γ1: Δεν συμμετέχει η κα Νταλάρα
Υ.Γ2: Δεν γνωρίζουμε εισέτι, εάν μαζί με τα καλσόν μοιρασθούν και καλτσοδέτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...