Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

Ε.Κ.Β.Α.Α.: Και δίμηνες προσλήψεις έχουμε!!!!

Κινητικότητα στις προσλήψεις !!!  
Όπως εκατομμύρια Έλληνες έτσι και μείς σε καθημερινή βάση ψάχνουνε για προσλήψεις στο Δημόσιο ή στον Ιδιωτικό τομέα.
Σε μια τέτοια αναζήτηση πέσαμε πάνω στο Εθνικό Κέντρο Βιώσιμης και Αειφόρου Ανάπτυξης (ΕΚΒΑΑ) , φορέας που εποπτεύεται από το ΥΠΕΚΑ.
Δεν ξέρετε ποιο είναι??
Προέκυψε πριν λίγους μήνες από την συγχώνευση του Ινστιτούτου Γεωλογικών Μελετών (ΙΓΜΕ) και του Εθνικού Κέντρου Περιβάλλοντος και Αειφόρου Ανάπτυξης (ΕΚΠΑΑ).
Τότε λοιπόν οι αρμόδιοι μας έλεγαν ότι το προσωπικό, σύμφωνα με το υπουργείο, είναι κατά 2,5 φορές περισσότερο απ΄ ότι χρειάζεται (388 άτομα εργαζόμενοι, ενώ εκτιμάται ότι το έργο μπορεί να παραχθεί με 50% του σημερινού προσωπικού) και άνοιξαν την πόρτα της εφεδρείας για 200 εργαζόμενους.
Και πριν...
αλέκτωρ φωνήσει ξεκίνησαν οι προσλήψεις:
Προσληψη με σχέση εξηρτημένης εργασίας μέγιστης διάρκειας 2 μηνών αυτός είναι ο τίτλος πολλών αποφάσεων πρόσληψης και μάλιστα τους δυο πρώτους μήνες του 2013.
Ψάξαμε αλλά δεν είδαμε τις προκυρήξεις, τις αξιολογήσεις την τελική επιλογή κλπ
Πώς γίνονται όλα αυτά??
Θα μπορούσαμε να δεχθούμε ότι σε αυτή τη φάση ίσως χρειάζεται εξειδικευμένο προσωπικό, όμως οι περισσότερες είναι της μορφής της αρχικής φωτό (υπάλληλοι γραφείου, βιβλιοθηκονόμοι κλπ).

Αν κάποιος από τους αναγνώστες μας γνωρίζει λεπτομέρεις για τις διαδικασίες ας μας ενημερώσει αφού σε κάθε περίπτωση το θέμα των προσλήψεων, έστω και για 2 μήνες, αφορά χιλιάδες!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...