Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012

Η απορία του μ@λ@κ@

Αδέρφια οικονομολόγοι SOS!!! Λύστε μας τις απορίες !!!

Τρία χρόνια τώρα το κράτος μας έχει κάνει το βίο αβίωτο και όλα αυτά για τη δόση μας!!! Πρέπει λέει να δανείζεται για πάρτη μας για να μη χρεοκοπήσουμε οι χρεοκοπημένοι.

Πείτε μας λοιπόν ,
Είναι αλήθεια ότι
Μετά τα μοιράζουν στις τράπεζες, οι οποίες δεν δανείζουν εμάς αλλά δανείζουν το κράτος. Μετά το κράτος κουρεύει τα δανεικά και ξαναδανείζεται για να δανείσει (ανακεφαλαιώσει) τις τράπεζες για να μπορούν να ξαναδανείσουν το κράτος και το λογαριασμό κάθε φορά τον στέλνει σε μένα το μ@λ@κ@ που δεν μπορώ να δανεισθώ, αυξάνοντας τη φορολογία και πετσοκόβοντας τους μισθούς???
Και συνεχίζω
Αλλά για να μπορεί να δανείζεται το κράτος κουρεύει και τα αποθεματικά των ασφαλιστικών ταμείων και μετά οι δανειστές λένε ότι δεν βγαίνουν οι συντάξεις και τότε το κράτος τις μειώνει και αυξάνει και τα όρια ηλικίας???
Και ....
συνεχίζω
Ότι περισσεύει από αυτή τη δανειακή διαδικασία πάει μόνο στα λαμόγια και αυτά τα ¨επενδύουν¨ σε funds, τα οποία αγοράζουν το κουρεμένο χρέος και μετά το κράτος δανείζεται για να το αγοράσει πιο ακριβά και πάλι ο λογαριασμός στο μ@λ@κ@???

Και στο φινάλε,
γιατί η πίεση είναι μόνο σε …i (psi)??????????????

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Η ομορφιά της πολυπλοκότητας και η ευτυχία αυτού που χάθηκε στους λαβυρίνθους και δεν θα καταλάβει ποτέ από που του ήρθε!!!!

Η.Κ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...