Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012

Ζήτω που καήκαμε!


Όπως και να εμφανίσουν το πακέτο, με …κορδέλες και …υποσχέσεις, φρου - φρου και αρώματα, top ή bottom less, ….δεν σηκώνεται με καμιά κυβέρνηση!!!

Φίλοι,
η ζέστη καλά κρατεί, αλλά με  αυτά που συμβαίνουν γύρω τριγύρω ενίοτε τουρτουρίζω, γουργουρίζω και όλα τα εις ίζω. Και πείτε μου, πού να πάω να εξετασθώ?? Τη διάγνωση στο τ.ΕΣΥ την ξέρω!!  Για όλες τις ασθένειες η διάγνωση μια και μοναδική: ¨Είσαι ματιασμένος ¨.
Δεν το μάθατε έεε!!
Ο ΕΟΠΥΥ προσλαμβάνει μόνο ξεματιάστρες, χαρτορίχτρες και στα φαρμακεία επιτρέπονται μόνο τα μαντζούνια (ρακόμελο, χαμομήλι, φασκόμηλο, κλπ) και αυτά κινέζικα και σε γενόσημη version. Σε δύσκολες περιπτώσεις παραπέμπει σε μεθόδους Μοζαμβίκης!
Απορρίπτω την ιδέα να κάνω επίσχεση ... εργασίας και ανάβω θυμιάματα μπας και μου περάσει…

Αλλά πώς να ησυχάσω??
Η πράσινη ανάπτυξη εμφάνισε τις πρώτες επιτυχίες!!
Τα γραφεία τελετών και οικοι …  εποχής  είναι οι νέοι χορηγοί στο αθλητισμό, πολιτισμό κλπ. Και για τα γραφεία τελετών το καταλαβαίνω, αφού το μνημόνιο με μαθηματική ακρίβεια εκεί μας οδηγεί, οπότε με τα έξοδα κηδείας, που όλοι λίγο πολύ κρατούν στο μπαούλο (είναι γνωστή η έκφραση εξάλλου ¨για να με θάψουνε τουλάχιστον¨), κινείται η αγορά. Αλλά οι οίκοι .. εποχής, πώς?? Υπάρχουν ακόμη κάποιοι που έχουν τέτοια όρεξη??
Εγώ μετά από τόσες  κατά συρροή και παρά … την θέληση επεμβάσεις τα τελευταία τρία χρόνια, πότε πότε αναρωτιέμαι αν το καβουρδίζω το φιστίκι.
Φίλε, οίκος ….
εποχής γίναμε!!!
Σκοτώνονται για το ποιος προσφέρει τις καλύτερες ισοδύναμες περιποιήσεις - εξυπηρετήσεις. Αλλά όλοι συμφωνούν σε ένα!! Πρώτα το μπαγιόκο και οι απολαυσεις μετά! Θα το δούμε, θα το μελετήσουμε και σε κάθε περίπτωση μετά την επιμήκυνση!!!
Ποια επιμήκυνση…. ούτε με μεγεθυντικό φακό δεν φαίνεται!!!

Στα σχολεία η παιδεία αναστενάζει. Δάσκαλοι γιοκ, καθηγητές γιοκ. Αλλά κυβέρνηση και εξουσία έχουν φρακάρει από Dr Καθηγητάδες AEI, TEI και του Κλειστού Πανεπιστημίου.

Ψάχνω τη λίστα με τους 32. Δεν είμαι!!!
Γιατί γ@μώ την ατυχία μου?  Όταν έβρεχε ευρώπουλα άλλοι κρατούσαν ζεμπίλι και εγώ ο μ@--- @ς κρατούσα ομπρέλα!!
Φέρτε μου ένα εισαγγελέα!! Το αποφάσισα!  Θα δώσω στη δημοσιότητα το πόθεν δεν έσχες μου!!!

Ανοίγω τηλεόραση
Τούρκικα, συνταγές μαγειρικής, μέτρα πασπαλισμένα με lifestyle , καμιά ταινία σε 150η  επανάληψη και ρακένδυτοι βουλευτές παρελάσουν να μας δείξουν το πόθεν έσχες τους γραμμένο σε post-it.  Επισημαίνουμε ότι με όποια σειρά και να δείτε τα προγράμματα, το τελικό αποτέλεσμα είναι το ίδιο. Σφίξιμο και πρήξιμο στο λαιμό, στο στομάχι, στο παχύ έντερο και …αλλού.
Φτώχεια, μεγάλη φτώχεια!!!
Τι λέω τώρα….
Εδώ γ@-ούν αρσενικούς και συ γυρεύεις νύφη (παροιμία)

Με έπεισαν φτάνει πια!! Θα φύγω, μην μου βάζετε δύσκολα, πάω Χάρβαρντ!! Θα (Re)designing την Europe μαζί με τον ΓΑΠ. Αλλά η  γυναίκα με συγκρατεί γιατί φοβάται μη γυρίσω και γίνω πρωθυπουργός.

Αδέρφια!!!!
Στο ίδιο έργο θεατές…
Μην με ρωτήσετε αν θα παρελάσει η κυβέρνηση την 28η  Οκτωβρίου
Δύσκολη απάντηση, δεν βάζω στοίχημα!! Τριπλή παραλλαγή

Υ.Γ1: Alert!!! ¨Ειδική εγκύκλιο για τους κινδύνους που εγκυμονεί ο στοματικός έρωτας εξέδωσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς κ. Σεραφείμ, με τίτλο «Η ευθύνη και το χρέος απέναντι στο ιερό πρόσωπο του ανθρώπου και στο μέγιστο δώρο του Θεού, τη ζωή» (ο τίτλος δεν το αναφέρει, μα το μόνο θέμα που πραγματεύεται η επισκοπική εγκύκλιος είναι οι πεολειχίες και αιδοιολειχίες)¨.
Όπως καταλαβαίνεται, κάθε ελπίδα για την επιμήκυνση ανάβοντας την πίπα της ειρήνης, μας τελείωσε δια της εγκυκλίου!!
(Άφες αυτόν, ου γαρ οίδε τι ποιεί…..)

Υ.Γ2: ΦΕΥΓΩ ΓΙΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ!!
ΟΛΟ ΣΟΥΒΛΙΣΤΟ ΑΡΝΙ ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΑ ΑΥΓΑ!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...