Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

ΕΛΑΦΟΝΗΣΟΣ: ¨Μύκονος της Πελοποννήσου¨ και με επιχορήγηση !!!

(Για να ολοκληρωθεί ,σε όλο το .... μεγαλείο του, το θέμα της χθεσινής μας ανάρτησης με τίτλο ΕΛΑΦΟΝΗΣΟΣ: Η ¨Μύκονος της Πελοποννήσου¨ γίνεται δυστυχώς πραγματικότητα , διαβάστε και τα παρακάτω)

Τελικά, το σχέδιο για τη μετατροπή της ΕΛΑΦΟΝΗΣΟΥ σε ΜΥΚΟΝΟ φαίνεται αληθινό, αφού και ο διακριτικός τίτλος της εταιρείας, που υλοποιεί το σχέδιο, είναι SIMOS PARADISE (!!!!) Ε.Π.Ε.
Αυτό αναγράφεται στην από 16/8/2011 απόφαση του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κου Τατούλη για επιχορήγηση της εταιρείας ¨ΣΙΜΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ Ε.Π.Ε.¨ με το ποσό των 925.000 € για την ολοκληρωμένη μορφή οργανωμένης τουριστικής κατασκήνωσης (camping) στο Δήμο Ελαφονήσου του Νομού Λακωνίας.
Συγκεκριμένα η απόφαση, λαμβάνοντας...........
υπόψη και την ομόφωνη Γνωμοδότηση της Περιφερειακής Γνωμοδοτικής Επιτροπής, αναφέρει:
 ¨Αποφασίζουμε
Άρθρο 1
Υπαγωγή του επενδυτικού σχεδίου
1. Εγκρίνουμε την υπαγωγή στις διατάξεις του Ν. 3299/2004 όπως ισχύει, της εταιρείας «ΣΙΜΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ Ε.Π.Ε.», με διακριτικό τίτλο «SIMOS PARADISE Ε.Π.Ε.», για την ενίσχυση επενδυτικού σχεδίου της, με το κίνητρο της επιχορήγησης ποσού εννιακοσίων είκοσι πέντε χιλιάδων ευρώ (925.000,00€), ήτοι ποσοστού 50% επένδυσης που αναφέρεται σε ολοκληρωμένης μορφής οργανωμένης τουριστικής κατασκήνωσης (camping), συνολικής δυναμικότητας 520 ατόμων, ενισχυόμενης επιλέξιμης δαπάνης ποσού ενός εκατομμυρίου οκτακοσίων πενήντα χιλιάδων ευρώ (1.850.000,00€)……¨.

Ολόκληρη η απόφαση ΕΔΩ.

Σας συνιστούμε να επισκεφθείτε αυτή την καταπληκτική περιοχή φέτος το καλοκαίρι, πριν μετατραπεί σε παραλία της Φτελιάς ή SUPER PARADISE.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...