Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

Πάσχα Πεινασμένων Πάσχα

Είχαμε αποφασίσει  να το κρατήσουμε μεταξύ μας, αλλά ο SADOLOS, που μας προσκάλεσε και μας φιλοξένησε, μας έστειλε το παρακάτω mail, αμέσως μετά την επιστροφή μας και με την ¨εντολή¨ να το δημοσιεύσουμε:

Mail του συνεργάτη SADOLOS
¨Ανεμαζωχτήκατε  ορέ κοπέλια??
Δεν πιστεύγω να πεινάτε ακόμη??
Άμα δεν ανεστοράστε, από τη πολύ ρακή που ήπιατε και το γλεντοκόπισμα, σας πέμπω τη φωτογραφία για να δείτε πως εκαταντήσετε  το αρνί την ημέρα τσι Λαμπρής!!
Ό ανάθεμά σας, πάνω στη σούβλα το φάετε!!
Ας το δούνε λοιπόν όλοι που σας σε διαβάζουνε και να καταλάβουνε με ήντα πείνα ήρθετε στα Όρη!
Πρώτη βολά θωρώ αρνί να γυρίζει στη σούβλα χωρίς πέτσα και ψαχνί, μόνο τα κόκαλα!! Ούτε οι κοράκοι δεν το ξεπυπυρίζουνε όπως εσείς. Ευτυχώς πού επόμεινε το κεφαλάκι και το ξεπασούλισα  και γω μιαολιά, έτσα για τη μυρωδιά!!

Πού νάξερε ο Βασίλης που το δενε...........
καλά για να μην διαλυθεί, το τελικό αποτέλεσμα…. Χουμά κουτάλι τα κάνατε!  Εσπάσετε και όλα τα πιάτα τσι γυναίκας του. Ακόμη και τεντζερέδια  εβάλετε σημάδι με το τσιφτέ!! Αφού στο ποταμό όλη μέρα ήβρεχε ασκάγια!!  Αλλά μεταξύ μας μόνο το Αντρέας ξαμώνει καλά, εσείς κουτσοκαμνείτε!!

Καλά για τσι αγκινάρες και τα κουκιά που εφάετε δεν μπορώ να σας σε πω πράμα! Εξεφουσκώσετε ορέ ή ακόμη γουργουρίζουνε τα άντερα σας? Το μόνο που σας σε λέω είναι ότι όλοι οι χωριανοί ψάχνουνε να βρούνε ποιοί ξεράνανε τα κηπούλια ντος!
Ευτυχώς κακομοίρηδες που δεν έχει μπλιο δραγάτη!!

Όμως γροικάτε!! Από δα και πέρα να κάνετε το κολάι σας. Εγώ σας ήμαθα πώς να βρίσκετε σφαράγγια και να μαζώνετε τσι χοχλιούς! Βουνά έχετε και ετά πάνω. Να παρετήσετε λοιπόν το internet και να μολέρνετε, άμα έχει ανεπαλάδα, να βρίσκετε και να τρώτε!!

Αααα μη το ξεχάσω!! Ο Σίμος στο καφενείο, μου παράγγειλε να σας πω ότι τα εφάετε όλα και δεν έχει μπλιό μεζέδες να σερβίρει στσι πελάτες. Ευτυχώς που ο Μανώλης και το Γιαννιό εφυτέψανε καλαμπόκια για νάχουμε μεζέ, να πίνουμε μπάρε τη ρακή  το καλοκαίρι!! Ειδάλλως, θα βολευτείτε με τα PORTOLA του Λιάκου και κανένα λουμπούνι με ελιές, κανένα κατουμέρι, άντε και καμιά πατάτα τηγανιτή.
Εγώ σας ανιμένω !!!!!! Αλλά καλού κακού, αν είναι να ρθείτε κρατάτε και κανένα αστραγάλι!!
Να ψηφίσετε όμως πρώτα και σέργου του Θεού, μπας και ανεμουριστούνε  οι άχρηστοι.

Ξαναμιλιούμε!! Φεύγω εδά γιατί πάω σε μια βάφτιση
Άντε γειά¨

Από όλους τους συνεργάτες των ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΑΠΟΨΕΩΝ ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλο το ΠΑΡΕΑΚΙ !!!
Υ.Γ: Μόλις βρούμε φτηνά εισιτήρια ξανα-ρχόμαστε !!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...