Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

Ειδήσεις με … άλλο μάτι!


άλλα ¨βλέπω¨ κι άλλα κάνω, πώς να σου το πω….
Τελειώνοντας η βδομάδα είπα να καταγράψω κάποιες  ειδήσεις που με ….. ¨συγκλόνισαν¨.
1: Γεννόσημα φάρμακα:
Την είδηση την ξέρετε: ¨Πάμφθηνα φάρμακα που σκοπεύουν να μας φέρουν, όχι βάσει ονόματος, αλλά βάσει δραστικής ουσίας, τα οποία θα παράγονται και από πολυεθνικές σε χώρες του Τρίτου Κόσμου (Πακιστάν, Αφγανιστάν, κλπ)¨.
Εμείς το μόνο που έχουμε να προτείνουμε είναι: Να είναι τουλάχιστον σε μορφή υπόθετου για να μην κουράζεται ο φαρμακοποιός ή ο γιατρός να απαντά στην ερώτηση μας, ¨πως θα πάρω γιατρέ το φάρμακο¨??
Βέβαια αυτή η ρύθμιση θα βοηθήσει και τους αλλοδαπούς μικροπωλητές που αντί για μπιχλιμπίδια θα πουλούν γεννόσημα σε σκόνη, οπότε θα ζητάς:  Βάλε 100 γραμμάρια για την καρδιά, 300 γραμμάρια για τη δυσκοιλιότητα 150 γραμμάρια για το βήχα και 3 κιλά για τη στυτική δυσλειτουργία.
Επίσης, στο φάρμακο θα προσδίδει ο καθείς τη γεύση που θέλει, βάζοντάς το π.χ. στους ντολμάδες, στα γιουβαρλάκια (λόγω σχήματος να θυμόμαστε τη παλιά εποχή) ή πασπαλίζοντας κουραμπιέδες και μελομακάρονα, αν τύχει και αρρωστήσετε σε περίοδο εορτών.

Τι είναι τούτοι!!! Ούτε οι TERMINATORS δεν είχαν να επιδείξουν τέτοια αποτελέσματα!!
Ζωή σε λόγου μας !!!!
¨Μια ιδιωτική εταιρεία έχασε 185 δις. γεν προέρχονταν από 84 επιμέρους συνταξιοδοτικά ταμεία, και επηρεάζονται 540.000 εργαζόμενοι οι οποίοι είχαν συνάψει προγράμματα συνταξιοδότησης καθώς και πάνω από 340.000 άνθρωποι που είχαν ήδη συνταξιοδοτηθεί¨.  
Και αναρωτιέμαι τώρα εγώ! Τι λέτε ρεεεεεεεεεε!!! Εδώ εξαφανίσθηκαν 10.000.000 (…και βάλε) μισθοί, συντάξεις, δώρα , επιδόματα και δεν ανησύχησε κανένας και σεις κάνετε έτσι για 800.000 συντάξεις?? Ντροπή!

Η επόμενη είδηση...........
έπεσε σαν κεραυνός!
Οι επιστήμονες, λέει η μελέτη (..όχι η πρωινή), ομόφωνα απαντούν ότι: ¨Σήμερα είναι πλέον δεδομένο και επιστημονικά ότι ο αυνανισμός αποτελεί φυσιολογική λειτουργία για τους περισσότερους ανθρώπους. Αν και είναι κοινή εμπειρία για όλους όσοι αυνανίζονται ή έχουν αυνανιστεί, σαν πράξη αποτελεί μια εντελώς προσωπική υπόθεση και ένα από τα πιο λεπτά θέματα συζήτησης μεταξύ ανδρών και γυναικών¨ 
Εεεεε!!  Ξεχείλισε το ποτήρι!!! Βγήκα από τα ρούχα μου!!!!
Σε ποιόν τα λέτε ρεεεεε!!! Σε μένα, που αποδέχτηκα σαν φυσιολογικό το ΜΝΗΜΟΝΙΟ Ι, ΙΙ, τις δανειακές συμβάσεις, τον ΓΑΠ, κλπ!!
Σιγά την επιστημονική ανακάλυψη! Άι στο δ……!!.

Ευτυχώς όμως οι παρακάτω ειδήσεις με επανέφεραν στα ίσια:
¨Το ρομπότ, με την ονομασία EMIEW2, σύμφωνα με το πρακτορείο Ρόιτερ, κατασκευάζεται από την ιαπωνική εταιρία Hitachi με επικεφαλής τον σχεδιαστή Τακάσι Σουμιόσι και αποτελεί μετεξέλιξη ενός προηγούμενου ρομπότ της ίδιας που εμφανίστηκε το 2005¨.
Ανακουφίστηκα!  Θα το πάρω δώρο στη Μάνα μου το Πάσχα, που αναζητά συνέχεια τη σύνταξή της, μπας και σταματήσει να κάνει τις φανουρόπιτες, οι οποίες εδώ που τα λέμε μου έχουν κοστίσει περισσότερο από το ROBOT.

Και μετά ήλθε ο …. Έρωτας
¨Αφήνει την πίστα για το σανίδι Η εκρηκτική ξανθιά τραγουδίστρια Έλενα Γκρέκου, αφού κατέκτησε τον κόσμο της μουσικής, τώρα ετοιμάζει και νέο «χτύπημα» στην τέχνη. Σπουδάζει υποκριτική και μάλιστα έχει και επίσημο χαρτί από το κράτος, πως είναι ηθοποιός!¨
Το χει όμως το ¨υποκριτικό¨ χάρισμα, μην πείτε!! Φαίνεται εξάλλου στο προφίλ??

Φίλοι, όλα μια ιδέα είναι,  υπομονή!
Τα πρώτα 100 χρόνια είναι δύσκολα!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...