Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012

NEWS ALERT: Με διάταξη νόμου επιβάλλεται το χαμόγελο!


Για λόγους αλλαγής του επενδυτικού κλίματος και προσέλκυσης επενδυτών, η Κυβέρνηση αποφάσισε, μετά και από παρότρυνση της Τρόικας, να συμπεριλάβει ειδική ρύθμιση στη νέα δανειακή σύμβαση με την οποία θα καθίσταται υποχρεωτικό το χαμόγελο από όλους τους πολίτες σε καθημερινή βάση, σε δρόμους, πλατείες και σε κάθε δημόσια  εμφάνιση, μέχρι το 2015 και … βάλε!.

Στη ρύθμιση συμπεριλαμβάνονται και αυτοί της κατηγορίας ΑΑΑ- (Άνεργοι, Άστεγοι, Άφραγκοι).
Επίσης, σε διαδηλώσεις πορείες θα επιτρέπονται τα συνθήματα μόνο όταν συνοδεύονται με χαμόγελο και με όλους τους τύπους ευγένειας. Το savoir vivre του κου Χ. Ζαμπούνη, σε μορφή όπως το κόκκινο βιβλίο, θα είναι αναγκαίο εφόδιο σε κάθε διαδηλωτή.

Φίλοι,
η ανάπτυξη και μάλιστα η πράσινη δεν είναι άιντε –άιντε!
Πιστεύω να συμφωνείτε ότι η ανάκαμψη της οικονομίας απαιτεί ένα ειδυλλιακό περιβάλλον κάτι σε πράσινο ντεκόρ, θροίσματα, τιτιβίσματα, κελαρύσματα, αλλά βασικά ευτυχισμένους ανθρώπους, να δουλεύουν με όρεξη, μες στην καλή χαρά, χωρίς μισθό, χωρίς ...μαμ..κακά...κοκό και γενικά να είναι οπαδοί του δόγματος ¨Πετά ο γαίδαρος? Πετά!¨.

Δεν είναι εικόνα αυτή!  Δυο χρόνια τώρα τα πρόσωπα....
των ανθρώπων στο δρόμο θυμίζουν τις εικόνες που είδαμε τώρα τελευταία στην TV από την Β. ΚΟΡΕΑ! Κλάμα, δάκρυ, θρήνος, αλλαλαγμοί, σπαραγμοί, αναστεναγμοί και φουσκώματα.! 
  • Δεν μου κοβότανε το χέρι! 
  • Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά! 
  • Γιάννη μου το μαντήλι σου! 
  • Μανούλα θα φύγω! 
  • Κακούργα ξενιτειά! 
  • Ποιός κυβερνά αυτόν τον τόπο (…άσχετο)
Και όλα αυτά με τα χέρια προτεταμένα και τα δάκτυλα ανοιχτά!

Σωστή λοιπόν η απόφαση της συγκυβέρνησης! και
για να βοηθήσουμε τα σώματα δημόσιας τάξης για την επιβολή του μέτρου, στην εγκύκλιο που θα εκδοθεί με τις αναγκαίες οδηγίες, να προστεθεί ο πίνακας της αρχικής φωτο !!

                       Όποιος γελά τελευταίος γελά καλύτερα??
                      ή γελά επειδή δεν κατάλαβε το ανέκδοτο??

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...