Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012

Κρύο! Καιρός για ….??


Πώς λύσατε εσείς το πρόβλημα του κρύου??
Εμείς στο πλήρες αδιέξοδο!
Πετρέλαιο με το σταγονόμετρο και με την προϋπόθεση να συμφωνήσουν όλοι στην πολυκατοικία, δηλαδή … άκυρο! Ηλεκτρικό στα ύψη! Ξύλα πιο ακριβά και από το πετρέλαιο!
Πειραματιζόμενοι λοιπόν καταλήξαμε στα παρακάτω:
-        Απεριόριστη χρήση κουβερτών φλις! Ότι και να κάνουμε είμαστε τυλιγμένοι με μια τέτοια κουβέρτα. Εξυπακούεται ότι και όλα μας τα ρούχα ΕΣΩ- ΕΞΩ έχουν αυτή την υφή. Προσοχή εάν υπάρχουν παιδιά στο σπίτι και τύχει να σηκωθείτε τη νύχτα, ο φόβος για τα φαντάσματα υπάρχει ακόμη!
-        Για να μην πιάσει αράχνες το τζάκι καίμε που και που εφημερίδες από ένα αρχείο δεκαετίας που διατηρούσα. Χρειάζεται όμως και προσοχή διότι αφενός …πολύ καπνός χωρίς φωτιά (…ως συνήθως) και αφετέρου αν τύχει και διαβάσεις αυτά που έγραφαν και τις αναλύσεις των έγκριτων δημοσιογράφων, η πίεση ανεβαίνει στο 25 με κίνδυνο εγκεφαλικού!
-        Σούπες κάθε είδους! Με γλάρο, με μανταλάκια, με ότι βράζει τέλος πάντων και για αλλαγή πατσά! Στη διάρκεια του βρασίματος μην στριμώχνεστε πάνω από την χύτρα, για αποφυγή ατυχημάτων.
-        Το … αγκαλίτσες και φιλάκια συστήνεται για νέους, που έτσι κι αλλιώς δεν κρυώνουν. Σε μεγαλύτερες ηλικίες … άστο καλύτερα!

Και για να ζεσταθείτε πραγματικά, ακούστε μια όμορφη παρουσία στην Ελληνική μουσική σκηνή τη Μόνικα Χριστοδούλου στο τραγούδι YES I DO από το ALBUM EXIT.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...