Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2011

Εφεδρεία? .. όπως και η απογραφή!

Το πιο σύντομο ανέκδοτο!
¨Συνταγματικά κατοχυρωμένα δικαιώματα εργαζομένων του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα!!!¨
Χρειάστηκε κάτι παραπάνω από ένα χρόνο, με την αμέριστη συμπαράσταση φυσικά των γνωστών ΜΜΕ και δημοσιογράφων, για να αποφανθούν και να μας πείσουν  ότι όλα όσα έγιναν, γίνονται και θα γίνουν, είναι Συνταγματικά, Νόμιμα και γενικά καλώς καμωμένα.
Βέβαια προηγείται κάθε φορά το σχετικό κλάμα στα παράθυρα της TV, αλλά το ξέρετε πια και έχετε έτοιμα τα σχετικά μαντηλάκια.

Όλα σχεδιασμένα στην εντέλεια! Με … επιστημονικές μεθόδους. όπως ήταν για παράδειγμα η απογραφή των δημοσίων υπαλλήλων, για την υλοποίηση του προγράμματος της ¨εφεδρείας¨.
Πριν λίγες ημέρες διαβάσαμε ένα μικρό μέρος από τα στοιχεία αυτά:
¨Οι άνω των 60 ετών είναι περίπου 80.000.Ωστόσο σε αυτούς συμπεριλαμβάνονταν και περίπου... 6.000 χιλιάδες συμπολίτες μας που δουλεύουν στο Δημόσιο και δήλωσαν ηλικία πάνω από... 90 ετών ή ακόμη και 100 ετών! Ενώ ως χώρα βρεθήκαμε και με... 8 Αρχιεπισκόπους.¨
Εμείς να συμπληρώσουμε και με μια πικρή δόση χιούμορ, δεν αποκλείουμε ότι στο θέμα της ηλικιακής κατανομής, μεταξύ 20 – 25 ετών, μπορεί να έχει δηλώσει το 81,5% των γυναικών!

Βέβαια δεν μας έδωσαν όλα τα στατιστικά στοιχεία από την απογραφή αυτή, αλλά με το δημοσιογραφικό μας δαιμόνιο ο ρεπόρτερ μας εξασφάλισε κατ αποκλειστικότητα μια σελίδα από την τελική έκθεση. 
κλικ για μεγένθυση
…. και χιούμορ φίλοι, του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα, γιατί αλλιώς δεν τη βγάζουμε καθαρή!!!!!!!!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...