Τετάρτη 24 Αυγούστου 2011

… NO COMMENTS !!!

1: Απόφαση με αρ. πρωτ. 54/8-8-2011 του Προέδρου του Φορέα Διαχείρισης του ΕΘΝΙΚΟΥ ΘΑΛΑΣΣΙΟΥ ΠΑΡΚΟΥ ΖΑΚΥΝΘΟΥ, με την οποία εγκρίνει για τον ίδιο, μετακίνηση από Θεσσαλονίκη σε Ζάκυνθο και μετά Μυτιλήνη, με διάρκεια 14 ημερών, από τις 14 Αυγούστου 2011, ¨…για την επίσπευση εκτάκτων και επειγουσών υπηρεσιακών θεμάτων…¨, με το ΙΧ αυτοκίνητο και τα έξοδα μετακίνησης και οι ημερήσιες αποζημιώσεις βαρύνουν τον προϋπολογισμό του φορέα.
(Ολόκληρη η απόφαση ΕΔΩ)

2: Απόφαση με αρ. πρωτ. 47/14-7-2011 του Προέδρου του Φορέα Διαχείρισης του ΕΘΝΙΚΟΥ ΘΑΛΑΣΣΙΟΥ ΠΑΡΚΟΥ ΖΑΚΥΝΘΟΥ, με την οποία εγκρίνει για τον ίδιο, μετακίνηση από Μυτιλήνη σε Ζάκυνθο μετ’ επιστροφής, με διάρκεια 22 ημερών, από τις 16 Ιουλίου 2011, ¨…για την επίσπευση εκτάκτων και επειγουσών υπηρεσιακών θεμάτων…¨, με το ΙΧ αυτοκίνητο και τα έξοδα μετακίνησης και οι ημερήσιες αποζημιώσεις βαρύνουν τον προϋπολογισμό του φορέα.
(Ολόκληρη η απόφαση ΕΔΩ)

3: Απόφαση με αρ. πρωτ. 1101/8 Αυγούστου 2011 του Προέδρου του Φορέα Διαχείρισης του ΕΘΝΙΚΟΥ ΘΑΛΑΣΣΙΟΥ ΠΑΡΚΟΥ ΑΛΟΝΝΗΣΟΥ ΒΟΡΕΙΩΝ ΣΠΟΡΑΔΩΝ, με την οποία εγκρίνει για τον ίδιο, τα έξοδα διαμονής του (1.324,00 € ) στην Αλόννησο για ¨.. τη συμμετοχή του στην 6η συνεδρίαση του Δ.Σ. ¨.  Η δαπάνη βαρύνει τις πιστώσεις του φορέα.
(Ολόκληρη η απόφαση ΕΔΩ)

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γιατί ΟΧΙ ΣΧΟΛΙΑ; Δικά τους είναι τα χρήματα και τα διαχειρίζονται με τέτοιο τρόπο;
Όταν λέμε Πράσινο Ταμείο αυτό εννοούμε;
Είπαμε, πανάκριβα μας κοστίζει η θέση του Πρόεδρου του Πράσινου Ταμείου, ενδεχομένως και των άλλων μελών που έχουν στελεχώσει το Δ.Σ., όμως αυτά τα εντάλματα πληρωμών Προέδρων για έξοδα των ίδιων, (ή των φίλων ή των συνεργαστών τους) έτσι θα συνεχίσουν να υπογράφονται;
Την τηλεδιάσκεψη θα την ανακαλύψουν ποτέ; Μορφωμένοι άνθρωποι είναι οι κύριοι /κυρίες που έχουν επιλεγεί για αυτές τις θέσεις. Υπάρχουν διάφοροι τρόποι επικοινωνίας, οικονομικότεροι. Δημόσιο χρήμα ξοδεύουν…

katalytikos είπε...

ΣΥΓΝΩΜΗ
Ο τίτλος αφορούσε εμάς. Έχασα τη φωνή μου και δεν ήξερα τι να γράψω!!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...